Forum klanu Gothic Club
Administrator
Mashete ma racje kazdy moze powiedziec wszystko,ale nie kazdy,bedzie pomagal czy bral czynny udzial we wspolnym dzialaniu.Nie moge dostac odpowiedzi od wszystkich kto wezmie udzial w ataku,na "Bombastika",A co dopiero z "rada starszych",kolega mi tu wyjezdza!Moze by tak najpierw Zgrac sie Panowie Szlachta?Nie tylko chwalic sie atakami.Co to nie ja!.Mozna,nie ma sprawy,ale by bylo milo tak sie zgrac w atakach i obronie,jak w "Legiony" na przyklad.Tam wyzucaja z klanu nieaktywnychi chyba pozniej farmia w dodatku!
Z Delta19 moge wszystko teraz.Juz teraz niezle wspolpracujemy.Mashete,Sylwia,co gra za swojego meza /wojtek1/.Reszta nie wiem co zrobi.Zdzicho01 pewnie dolaczy.To nie jest jeszcze zgrany klan.BRAK DYSCYPLINY!Wiekszosc robi co chce!RADA STARSZYCH nic tu nie pomoze!Chyba ze bedzie duza dyscyplina w naszym klanie.Mr.Jurczycho.
Administrator
W SOBOTE ATAKUJEMY BOOMBASTIKA.LEGIONY TEZ POJADA Z NIM!!!Rozmawialem z JackiemT.Wie ze chcemy tez z nim pojechac.Ataki na wszystkie jego konta.Pytac sie Delta19.On poda kordy kazdemu chetnemu.Obecnosc obowiazkowa!